42-product_gordijnen-header.webp

Gordijnen - MOOIE BETOVERENDE STOFFEN

VOOR IEDER HUIS EN IEDER RAAM

Gordijnen zijn echt sfeerbepalend in je inrichting dus het is zaak om er goed over na te denken. Maar of je interieur nou landelijk of strak is, gordijnen passen altijd, want prachtige gordijnen voor je ramen geven een hele luxe uitstraling. De uitstraling zet je neer met behulp van een dessin, een sprekende of juist neutrale kleur en de kwaliteit van de stof. 

Maar welk gordijn geeft je interieur de sfeer die jij wilt? Gordijnen bestaan grofweg uit drie soorten die onderling gecombineerd kunnen worden: vitragesinbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn gemaakt van een dunne stof. Inbetweens zijn iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen zijn gemaakt van een dikke stof die gevoerd kunnen worden met een verduisterende stof.

Stel, je weet dat je nieuwe gordijnen wilt, maar eigenlijk wil je het veel groter aanpakken, want er is in het interieur meer aan vervanging toe. Dan kun je bij ons alles gemakkelijk combineren. We leggen graag verschillende stalen van vloerengordijnenbehang en vloerkleden bij elkaar zodat je meteen ziet of het matcht. Mix en match tot je jouw ideale combinatie gevonden hebt.

product_gordijnen-sfeer1
product_gordijnen-sfeer2